3D Wallart Paneli

Nova dimenzija za vaše zidove

Za moderan i nesvakidašnji izgled Vašeg enterijera, Dobar Izbor Vam sa zadovoljstvom preporučuje 3D Wall Art panele. 3D Wall Art paneli su novitet u dekoracijama enterijera, lagan i zahvalan materijal koji će svakom prostoru dati novu dimenziju. Američki dizajneri su 2009. godine izabrali 3D Wall Art panele za najbolji ekološki i biorazgradivi proizvod. Postavljaju se na zidove i plafone, u zavisnosti od potrebe, gde uz dobro osvetljenje daju izuzetan 3D efekat. Istaknite svoju kreativnost odabirom modela 3D Wall Art panela, uz odabir savršene boje i uredite svoje prostorije sa stilom.

3D Wall Art paneli su napravljeni od vlakana šećerne trske, čime spadaju u red proizvoda visokog kvaliteta i male težine. Materijal od koga se izrađuju im daje i mogućnost montaže na velikim površinama bez ikakvog opterećenja nosećih konstrukcija ili ugoržavanja sigurnosti objekta. 3D Wall Art paneli se fabrički izrađuju u pločama dimenzija 50x50cm, koje se mogu spajati jedna uz drugu ili sa razmacima između ploča čime se mogu kreirati blago naglašene fugne. Boje i konačan izgled možete sami da odaberete sa bilo kojim tonom akrilnih boja.

Postavka 3D Wall Art panela

Postavljanje je lako i praktično. Površina na koju se postavljaju 3D Wall Art paneli treba da bude suva i čista kako bi se izbegla mogućnost popuštanja vezivnog materijala. Vezivni materijal je lepak preporučenog proizvođača Videla u pakovanjima od 1,5kg. Jedno pakovanje od 1,5kg pokriva površinu lepljenja do 10m2. Paneli mogu da se postavljaju pojedinačno ili kao veća celina, u zavisnosti od Vaše zamisli. Na zadnju stranu svake ploče 3D Wall Art panela se nanosi lepak po njenim krajnjim ivicama, blagim pritiskom ploče se postavljaju i lepe za zid. Kada prekrijete željenu površinu 3D Wall Art panelima, sačekajte jedan sat da se lepak osuši kako bi se ploče učvrstile za zid. Zatim izgletujte sastave ploča kako se ne bi primećivali. Gletovanje se vrši istim lepkom kojim se ploče i postavljaju. Ukoliko želite da imate blago naglašene fugne između ploča 3D Wall Art panela, koristite krstiće za keramiku veličine po Vašoj želji.
Ovak princip postavljanja 3D Wall Art panela je znatno lakši i brži, jer nema potrebe za gletovanjem sastava. Postavljeni paneli se prelaze akrilnim bojama po Vašem izboru i time je posao završen, a Vama preostaje da uživate u lepoti modernog 3D izgleda prostora.


3D Wallart Calypso

Cena : 1.570,00 RSD/m²

3D Wallart Cibernetica

Cena : 1.570,00 RSD/m²

3D Wallart Midnight Flow

Cena : 1.570,00 RSD/m²

3D Wallart Moonlight Sonata

Cena : 1.570,00 RSD/m²

3D Wallart Passionnes

Cena : 1.570,00 RSD/m²

3D Wallart Oriental Secrets

Cena : 1.570,00 RSD/m²

3D Wallart Champagne

Cena : 1.570,00 RSD/m²