Plaćanje i dostava

Način plaćanja

Da biste izvršili kupovinu putem sajta www.dobarizbor.rs procedura je veoma jednostavna. Izaberite artikle koje želite i sledite link – korpa. Unesite Vaše lične podatke i pošaljite nam porudžbinu. Bićete kontaktirani u najkraćem mogućem roku u vezi dogovora oko isporuke. Robu možete poručiti i putem broja telefona +381 (64) 6473335. Kupovinu proizvoda takođe možete izvršiti i u našem prodajnom showroom-u gde možete odabrati da li želite da proizvod isporučimo na Vašu kućnu adresu ili ste se odlučili za lično preuzimanje.

NAČINI PLAĆANJA PUTEM SAJTA DOBAR IZBOR:

  1. Pouzećem – Kod plaćanja pouzećem narudžbenicu plaćate prilikom isporuke, gotovinom
  2. Preko računa – Svoju narudžbenicu možete platiti direktnom uplatom na račun: 265-6130310000336-81 u Raiffeisen Banci. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci ili putem interneta, ukoliko imate internet pristup svom tekućem racunu.

NAČINI PLAĆANJA U PRODAJNOM SHOWROOM-U:

  1. Gotovinsko plaćanje – Plaćanje u gotovini
  2. Svim platnim karticama
  3. Virmansko plaćanje – Plaćanje preko računa

Način plaćanja

Isporuka proizvoda vrši se na Vašoj adresi u periodu od 3-15 radnih dana, za bilo koje mesto u Srbiji izuzev Kosova i Metohije. Rok isporuke je promenljiv u zavisnosti od toga da li je naručeni proizvod trenutno dostupan ili ste potvrdu o online kupovini dobili u toku vikenda ili državnih praznika. Kurirska služba svakog radnog dana od 8h do 17h vrši dostavu u naše ime, a prema uslovima koje ste Vi odredili (adresa isporuke, dostupnost i način plaćanja). Cenu dostave definiše AKS kurirska služba Express i kupac snosi sve troškove po cenovniku koji je dostupan na sledećoj adresi https://www.aks.rs/cenovnik/.

Kupac je u obavezi da prilikom preuzimanja proizvoda proveri eventualna oštećenja, odnosno da odbije preuzimanje pošiljke na kojoj su vidljiva spoljna oštećenja. Takođe, prilikom preuzimanja pošiljke, kupac je dužan da potpiše otpremnicu (dostavnicu) koja predstavlja potvrdu o preuzimanju. Ukoliko imate pitanja ili želju da proverite gde se nalazi Vaša pošiljka ili imate reklamacije na dostavu, za praćenje pošiljke adresa je sledeća: https://www.aks.rs/

Korpa
Prodavnica
0 items Korpa
Moj nalog