Politika privatnosti

Politika privatnosti

Poštovani korisnici našeg sajta, DOBAR IZBOR posluje u skladu sa principima poslovanja koji uključuju najviše standarde poštovanja privatnosti. Vaše lične podatke koje prikupljamo i obrađujemo putem našeg sajta, čuvamo u skladu sa zakonskom regulativom koristeći savremene tehnološke postupke.

DOBAR IZBOR Vaše lične podatke obrađuje u skladu sa zakonom, maksimalno poštujuci načelo zaštite privatnosti, posvećeni smo zaštiti svih prikupljenih podataka o Vama.

DOBAR IZBOR zna da Vas kao korisnika interesuje kako se Vaše informacije koje prikupljamo koriste i opravdaćemo Vaše poverenje čineći to pažljivo i razumno.

Ovo obaveštenje opisuje našu Politiku zaštite privatnosti podataka. Molimo Vas da odvojite trenutak da se upoznate sa našom Politikom zaštite privatnosti podataka i javite nam ako imate bilo kakvih pitanja.

Vaša poseta našem sajtu nam daje mogućnost pristupa Vašim ličnim podacima. U cilju uspešno obrađene porudžbine kao i pružanja kvalitetnije usluge, potrebni su nam samo neophodni, osnovni podaci o našim korisnicima: Vaše ime i prezime, adresa, kontakt telefon i e-mail adresa.

Posetom našem sajtu prihvatate uslove Politike zaštite privatnosti:

  1. Sve informacije koje unesete na naš Web site ili ih dostavite na bilo koji drugi način, prikupljamo i čuvamo u našoj bazi podataka.
  2. Informacije koje nam obezbeđujete koristimo kako bismo odgovorili na Vaše zahteve, za prilagođavanje buduće kupovine za Vas, unapređenje naše on-line prodavnice i komunikacije sa Vama.
  3. Lične podatke koje prikupljamo, omogućavaju nam da Vas obaveštavamo o najnovijim proizvodima, akcijama i predstojećim događajima. Lične informacije takođe koristimo kako bi nam pomogle u razvijanju i poboljšanju naših proizvoda, usluga, sadržaja i oglašavanja.
  4. Povremeno možemo koristiti Vaše lične podatke za slanje važnih obaveštenja kao što su informacije o kupovini, predstojećim događajima, promenama naših uslova korišćenja i politike poslovanja.
  5. Lične podatke takodje možemo koristiti za interne potrebe kao što su analiza podataka i istraživanja za poboljšanje poslovanja on-line prodavnice.
Korpa
Prodavnica
0 items Korpa
Moj nalog